Over ons

Toepoel & Partners Belastingen & Administraties

Wij verzorgen al meer dan 40 jaar bedrijfs- en particuliere administraties. Vanuit hartje Castricum doen wij dit voor bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf, stichtingen en voor particulieren.

Administratie en jaarrekening

Natuurlijk kunnen wij uw complete administratie verzorgen. Maar om kosten te besparen kunt u dit ook zelf geheel of gedeeltelijk doen. Wij monitoren dan uw administratie en maken uw jaarrekening op. Als u zelf uw administratie uitvoert is het zelfs mogelijk dat één van onze medewerkers bij u op kantoor deze werkzaamheden uitvoert.

Waar u ook voor kiest, samen bepalen wij de meest optimale manier om uw bedrijfsadministratie op orde te krijgen en te houden. U bespaart hiermee kosten en beschikt altijd over een up-to-date beeld van uw financiële situatie.

Fiscaal advies en bedrijfsadvies

Onze kennis stelt ons in staat fiscale en bedrijfsadviezen te geven die u geld opleveren. Omdat wij zicht hebben op uw administratie zijn onze adviezen precies op uw bedrijf afgestemd. U hoeft daarvoor niet naar een accountant. Onze kennis staat garant voor een gedegen advies.

Bij bedrijfsadviezen maken wij ook gebruik van de in ons pand gevestigde partner Marcel Kok verzekeringen. Alle kennis onder één dak.