Over ons

Toepoel & Partners Belastingen & Administraties

Wij verzorgen al meer dan 40 jaar bedrijfs- en particuliere administraties. Vanuit hartje Castricum doen wij dit voor bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf, stichtingen en voor particulieren.

Administratie en jaarrekening

Natuurlijk kunnen wij uw complete administratie verzorgen. Maar om kosten te besparen kunt u dit ook zelf geheel of gedeeltelijk doen. Wij monitoren dan uw administratie en maken uw jaarrekening op. Als u zelf uw administratie uitvoert is het zelfs mogelijk dat één van onze medewerkers bij u op kantoor deze werkzaamheden uitvoert.

Waar u ook voor kiest, samen bepalen wij de meest optimale manier om uw bedrijfsadministratie op orde te krijgen en te houden. U bespaart hiermee kosten en beschikt altijd over een up-to-date beeld van uw financiële situatie.

Fiscaal advies en bedrijfsadvies

Onze kennis stelt ons in staat fiscale en bedrijfsadviezen te geven die u geld opleveren. Omdat wij zicht hebben op uw administratie zijn onze adviezen precies op uw bedrijf afgestemd. U hoeft daarvoor niet naar een accountant. Onze kennis staat garant voor een gedegen advies.